Pagini

miercuri, 27 octombrie 2010

Elena nu mai e frumoasă...


Nu am plecat spre Bucureşti şi îmi pare rău! Îmi pare rău pentru că după ultimele declaraţii ale limbutei Udrea am simţit, uite aşa, furnicături în palmă. Ah, nu spui de ce că e cu violenţă! Îmi amintesc de anul 2004 şi de Alianţa D.A.

Bucurie, pupături şi cu cine vrei şi cu cine nu, şi unde vrei şi unde nu, mă rog după posibilităţile morale ale fiecăruia. Un coleg de serviciu, de altfel frumos şi plin de sine, o ridica în slăvi pe madama cu pricina. Eu, femeie invidioasă, aveam aşa un al 'şpelea simţ că unde e frumuseţe multă ar putea să fie şi un bulbuc de venin. Nu o aveam la inimă şi gata! Deschid io gura şi-i dau drumul porumbelului! Uuups! Ce mi-au auzit urechile! Că aşa suntem noi femeile, când e una mai frumoasă nu avem loc de ea. Că e deşteaptă şi sexy (?), că e nevoie de femei frumoase în politică pentru că sunt "bune" pentru imagine atunci când sunt trimise în diverse "misiuni" de "cucerire" ale unor potenţiali investitori! Că nu-mi dau io seama cât este de important să ai femei frumoase în politică!

Sincer, m-am simţit extrem de oropsită! Înseamnă că niciodată nu voi fi o bună politiciană! Nu sunt urâţică, însă nu mă pot pune nici cu ileana-cosânzeana udrească şi nici cu rubiconda Anastase. Şi, în naivitatea mea, credeam că alte cele sunt necesare în activitatea asta.

Au trecut anii! Colegul meu este acum penelist până în măduva oaselor. Despre discuţia noastră nu îşi mai aduce aminte. Cel puţin aşa pretinde şi asta mă pune pe gânduri.  Elena nu mai e frumoasă, Elena nu mai are abonament la mulţi dintre susţinătorii din 2004. Dar nici nu mai are nevoie!

Acum Elena analizează "dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii de cenzură pot fi stopate prin mijloace legale". Iar mijloacele legale sunt cele pe care le-aţi urmărit astăzi la televizor: insulte la adresa celor care vor să participe la miting, sindicalişti întorşi din drum, presiuni  şi ameninţări împotriva celor care vor să-şi ia învoire pentru a fi alături de cei nemulţumiţi...Ce mai, dictatură în desfăşurare! Unde mai pui că  "Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Marian Gruia,a anunţat că ministrul Administraţiei şi Internelor a semnat un ordin care stabileşte alarma de gradul zero la nivelul Capitalei şi de gradul 1 la nivelul întregii ţări pentru ziua de miercuri."

Şi ştiţi ceva? Eu cred că mulţi dintre români nu au deschis ochii nici acum! 
-------------------------------------------------

P.S. Am trimis aproape 120 de e-mail-uri având ca subiect "Votaţi moţiunea!" domnilor deputaţi. Şi iată ce am primit ca răspuns: [ postmaster@cdep.ro - delivery status notification!]. Au blocat mesajele!

8 comentarii:

loredana şi robert spunea...

Elena a ramas frmoasa ca femeie. ba chiar s+a mai infrumusetat, daca e sa fim obiectivi. dar nu e la fel de frumoasa ca politician, ca femeie ministru care ar trebui sa ne apare interesele. Of, dar asta e alta poveste. sau aceeasi, ca noi romanii suntem ghinionisti din fire si cam somnambuli, vorba ta. nu ne trezim nici macar in ultimul ceas.

Vania spunea...

Interesant, dar n-am dat doi bani pe alianţa D.A., iar pe târfa sifilitică am detestat-o de la prima apariţie...

Ela Roseni spunea...

#loredana şi robert: poate, însă e o frumuseţe goală pe dinăuntru...Mă rog, pentru cine e o frumuseţe...

Ela Roseni spunea...

#vania dragă, inca de la inceput nu i-am inghiţit pe Stolo, Udrea, Valeriu Stoica..De la inceput i-am simtit ca pe niste intruşi în liberalismul românesc.Avem simţuri bune...

Anonim spunea...

Aaaa...! deci aşa se explica prezenţa Ciociolinei în Parlamentul Italiei la vremea respectivă...
:D

Sunt rău..., sunt răutăcios..., dar lăsând gluma deoparte, probabil aş plăti triplu numărul revistei Hustler în care ar apare ea.

Eu personal nu le prea am cu politica în ciuda faptului că undeva, cândva, citeam ceva de genul că "dacă nu eşti un revoluţionar (se referea omu' la mentalitate, nu la caracter)nu este nimic de capul tău"; în schimb, fără supărare, Ela... faptul că răzbate într-o "haită de lupi" mă face să o admir...

Iată, de pildă, şeful meu direct este o femeie. Sunt momente în care, sincer îţi spun, i-aş pune piedică pe scări, dar mai mult ca sigur, apoi aş lua-o acasă s-o 'ngrijesc... Mă întreb de multe ori ce "sistem imunitar" a trebuit să-şi dezvolte femeia respectivă pentru a putea face faţă cu brio la întregul colectiv de muncă format doar din bărbaţi; eeee greu...!

Să nu mai lungesc vorba, să recunoştem: ne-am făcut-o cu mâna noastră votând naşpa sau nevotând deloc... Din punctul meu de vedere Ela Udrea :) ar putea face dovada unei mentalităţi revoluţionare şi să pozeze pentru Hustler, iar încasările să fie donate la buget...

Anonim spunea...

Dacă nu ar fi ministru, ar fi una din sutele de femei frumoase (e-adevărat) care trec pe stradă.
Dacă nu ar fi femeie, ar fi ajuns, oare, ministru?!

Ela Roseni spunea...

leonpetkoff,deşi îţi înţeleg punctul de vedere (cel cu admiraţia...), e unul periculos. Mulţi o admiră pentru asta, însă pierdem esenţialul: răul făcut.
Cât despre "ela udrea"... nici ea n-are ce am eu, nici eu n-am ce are ea! :)))...

Ela Roseni spunea...

zamfire, cum să-i lipsească măreţului nostru guvern o aşa bucăţică...Parcă i-ar ciuguli din palmă...