Pagini

sâmbătă, 15 mai 2010

Când nu ai un punct de vedere...

când nu eşti ferm - când şi unde este cazul - nici Cerul nu te iubeşte.

"Aceasta este-acea ticăloşie,
în care plâng nefericiţii-acei
ce nici onoare n-au nici infamie.

De-a valma stau cu îngerii mişei
cari nici fideli Puterii creatoare,
dar nici rebeli n-au fost, ci-nchişi în ei.

Respinşi de Cer, spre-a nu-l ştirbi-n lucoare,
sunt şi de Iad respinşi, căci ar putea
cei răi din Iad cu ei să-şi fac'-onoare."
(Dante, Infernul, Cântul 3)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ma numesc Daniel Toader si sunt webmasterul site-ului http://www.artCrew.ro. Prin acest site dorim sa dezvoltam o comunitate de tineri artisti romani, bine nu doar tineri, noi asta ne dorim, ca tinerii sa iasa la lumina dar asta nu inseamna ca nu vom sustine absolut toate categoriile de artisti. Romania are multi artisi si noi dorim sa ii strangem pe toti intr-un loc.
Site-ul http://www.artcrew.ro/ este un proiect lansat de aproape un an, care a fost oprit o perioada pentru update-ul complet de design si functii, dar suntem in continua dezvoltare, este un site free pe care te poti inregistra si poti posta orice tip de arta, sau te poti inscrie la evenimentele organizate de echipa artCrew. evenimente la care poti castiga diferite lucruri de la insigne pana la tricouri.
Desi proiectul nostru este la inceput si poate nu toti membri se descurca atat de bine, noi ii sustinem si ii ajutam sa se dezvolte cat mai mult posibil.
Am remarcat blogul dvs si vroiam sa va felicitam pentru creatiile dvs si am dori sa va invitam si pe site-ul nostru, daca doriti, pentru a avea mai mult feedback si pentru o continua dezvoltare a abilitatilor de a crea poezii noi si interesante.
Va invitam cu drag pe site-ul nostru : http://www.artcrew.ro/
Echipa artCrew.
Pentru orice fel de probleme ne gasiti la artcrewro@yahoo.com, artcrewro@gmail.com, artcrewro@hotmail.com sau la webmaster@artcrew.ro

Ela Roseni spunea...

Nu pot să nu mă bucur pentru această invitaţie şi să răspund cu mare plăcere.