Pagini

duminică, 24 octombrie 2010

"Haiducii de la sindicate", ProTV-ul şi moţiunea de cenzură


Aşa-mi trebuie dacă mă uit la televizor! Mă aleg cu o seară proastă! "Butonam" şi am dat peste emisiunea  ProTv-ului, "România, te iubesc". Titlul reportajului: "Haiducii de la sindicate". Reportajul - supărător şi aparent "echidistant".  

De ce mi-a "picat" totuşi greu? Din cauza momentului ales: parcă se "pune" de-o moţiune de cenzură prin 27  octombrie, nu? Iar sindicatele au anunţat că 80 000 de participanţi vor protesta în ziua cu pricina! 

ProTv-ul chiar iubeşte România? Probabil, însă fără români în ea.  

------------------------------
Că tot citeam despre "deruta în faţa viitorului" şi "destrămarea conştiinţei comunitare" imaginate de Karl Jaspers în "Texte filosofice".


------------------------------


9 comentarii:

Ana spunea...

corect!!! dar trist!

Viorica spunea...

Anu, nu fara romani in ea, ci fara sindicate, fara democratie, fara opozitie, etc, etc, etc....

Viorica spunea...

Pune tu te rog distanta inte A si nu

Vania spunea...

N-am văzut, dar azi în zori, ultimii doi pedelişti din cartier comentau încântaţi şi mă gândeam c-o fi comis ceva PRO-TV...

Ela Roseni spunea...

Aşa este , Ana!

Ela Roseni spunea...

Ce sa mai spunem, draga Viorica! In seara asta am incercat sa le trimit mesaje deputatilor si iata ce am primit: "postmaster@cdep.ro - delivery status notification!)Asta democraţie!

Ela Roseni spunea...

Vania, inca mai au forţă să facă suficient rău! Din nefericire!

Anonim spunea...

Mesajele către parlamentarii PD-L nu pot fi trimise pentru că administratorul serverului cdep.ro a luat măsuri din timp. Să nu uităm că acțiunea a fost publicitată de Antena 3 !

Ela Roseni spunea...

Am incercat să le trimit mesaje pe adresele personale dar nu am avut succes. Ori nu sunt actualizate , ori au blocat plecarea de la adresa mea. Nu stiu....